שבע עינים, זה הרבה?
שבע עינים, זה הרבה?
אני יושב במיון ילדים. סיפור מתמשך ומפחיד קצת. נקווה שזה כלום.
חתני הבריסקר התקשר לברר אם היה שיפור היום, והאמת שבדיוק היום התברר שכפי הנראה זה כמעט כלום. כלומר התברר כמעט בוודאות מה זה, וזה לא מסוכן אם כי יתכן סיבוכים מהדבר הלא מסוכן הזה.,
אז הוא מספר לי שהוא העביר את השם להוצאת עין הרע, וההוא אמר שהיו עליו שבע עיניים.
האמת שלחיות בין החיות בבני ברק, שבע עיניים זה בטח לא הרבה, נכון?
חתני הבריסקר התקשר לברר אם היה שיפור היום, והאמת שבדיוק היום התברר שכפי הנראה זה כמעט כלום. כלומר התברר כמעט בוודאות מה זה, וזה לא מסוכן אם כי יתכן סיבוכים מהדבר הלא מסוכן הזה.,
אז הוא מספר לי שהוא העביר את השם להוצאת עין הרע, וההוא אמר שהיו עליו שבע עיניים.
האמת שלחיות בין החיות בבני ברק, שבע עיניים זה בטח לא הרבה, נכון?
Re: שבע עינים, זה הרבה?
שאלו אותו אם הוא היה במערה או היה לו קשר עם כלב או קרציה, הוא אמר שיש המון קרציות מסביבו אבל מסוג האנושי.
חחחח
מה קרה? למי? ילד או נכד?
מה קרה? למי? ילד או נכד?
בלי עין הרע, איזה ילד מתוק!
בלי עין הרע, איזה חתן קרציה!
בלוח של אחד החינמונים נפתח לאחרונה מדור חדש: חוץ מדירות למכירה / להשכרה / מכוניות / יד שניה וכו/ יש מדור של הוצאות עין הרע בעופרת... אנאייע פרנוסע...
ויתר על כן: בעיתון חינמון אחר יש מודעה "למכירה כמויות סיטונאיות של עופרת לבנה מיוחדת, למוציאי עין הרע, מס' טלפון..."
אם היו מספרים לי את זה ולא ראיתי בעיני, הייתי בטוח שהכל דמיון פורח ולהד"ם. מה אעשה ועיני ראו ולא זר ותשתומם נפשי...
ויתר על כן: בעיתון חינמון אחר יש מודעה "למכירה כמויות סיטונאיות של עופרת לבנה מיוחדת, למוציאי עין הרע, מס' טלפון..."
אם היו מספרים לי את זה ולא ראיתי בעיני, הייתי בטוח שהכל דמיון פורח ולהד"ם. מה אעשה ועיני ראו ולא זר ותשתומם נפשי...
ביחד ננצח
תודה על שיתוף הפעולה
תודה על ההמתנה!!!!
תודה על שיתוף הפעולה
תודה על ההמתנה!!!!
-
פעם בשביל לשמור על ילד היה צריך שבע עיניים, היום צריך להוציא את העינים הלו כסגולה לשמירה, ויהי הדבר לפלא..
You can be the best!
פעם , הלכתי לרב שהוציא לי עין הרע
שלמתי לו 500 שח טבין ותקילין!
שלמתי לו 500 שח טבין ותקילין!
נו, ומה שלומך אחרי הוצאת ה"עין"?
כנראה שהוא הוציא בטעות את הסמ"ך במקום את העי"ן...
מעניין אותי כמה עיניים יהיו להם בעופרת אם אמסור לקוסמים מאחזי העיניים הללו את השם של הקיר של השירותים בבית הכנסת ואת השם של הבובה של השכנה שלי...
אם ימצאו אפס, אני חוזר בתשובה.
אם ימצאו אפס, אני חוזר בתשובה.
ביחד ננצח
תודה על שיתוף הפעולה
תודה על ההמתנה!!!!
תודה על שיתוף הפעולה
תודה על ההמתנה!!!!
נתתי לו שם שלי ושל בחור שיצאתי איתו- והוא אמר שאנחנו שידוך והיה לי עין הרע
אני אתאיסט גמור.
חוץ מאמונה שלמה בה' יתברך לבדו.
מי שזה עוזר לו לעבור את גלי הימים בכך שמבקר אצל כל מיני אנשים שמתפרנסים בהרחבה מידי אלו שעוזר להם לעבור את גלי הימים בביקור אצלם, שיערב לו ויבוסם לו.
חוץ מאמונה שלמה בה' יתברך לבדו.
מי שזה עוזר לו לעבור את גלי הימים בכך שמבקר אצל כל מיני אנשים שמתפרנסים בהרחבה מידי אלו שעוזר להם לעבור את גלי הימים בביקור אצלם, שיערב לו ויבוסם לו.
ביחד ננצח
תודה על שיתוף הפעולה
תודה על ההמתנה!!!!
תודה על שיתוף הפעולה
תודה על ההמתנה!!!!
-
נכון...............
(מי שצריך באמת עזרת פסיכולוג, חייב ללכת לפסיכולוג חכם באמת. אבל רוב הפסיכולוגים הם פשוט לפרוק את הבעיה הפסיכולוגית של הפונה שיש לו הרגשה שהוא צריך פסיכולוג. אז מספיק לשבת אצלם והבעיה נפתרת).
(מי שצריך באמת עזרת פסיכולוג, חייב ללכת לפסיכולוג חכם באמת. אבל רוב הפסיכולוגים הם פשוט לפרוק את הבעיה הפסיכולוגית של הפונה שיש לו הרגשה שהוא צריך פסיכולוג. אז מספיק לשבת אצלם והבעיה נפתרת).
ביחד ננצח
תודה על שיתוף הפעולה
תודה על ההמתנה!!!!
תודה על שיתוף הפעולה
תודה על ההמתנה!!!!